Op zondag 9 juli organiseren wij weer de jaarlijkse legendarische Familie Fietsdag.  Een puzzeltocht van 25 of 45 kilometer waarin alle leeftijden op zoek gaan naar de graskabouters onderweg en daarmee het kabouterraadsel proberen op te lossen.  

Inschrijven en starten is traditioneel vanaf Floralia Park aan de Beneluxweg in Oosterhout.  Deelname kost slechts € 5,- per persoon, maar kinderen tot 16 jaar fietsen gratis mee.  Wandelaars en steppers zijn ook welkom. Starten kan van 10.00 tot 13.00 uur, en zorg dat je op tijd binnen bent met de oplossing van het kabouterraadsel, want om 17.00 uur is de prijsuitreiking. 

Dus ga je voor de uitdagende 25 kilometer of kies je voor de veelzijdige 45 kilometer tocht?  Op beide stempelposten zijn leuke speeltuinen en ook dit jaar wordt er een gratis ijsje geschept langs de route. 

Ben je alleen

Ben je alleen en vind je het gezellig om samen met anderen te fietsen, kom dan om 11.30 uur.  Wij gaan dan proberen je aan andere (alleenstaande) fietsers te koppelen zodat je een gezellige dag hebt. 

Maak kans op een fiets

Bij inschrijven ontvang je een stempelkaart. Bij iedere fietstocht van de Oosterhoutse Fietsdagen in 2023 ontvang je een stempel.  Met vier stempels maak je kans op een nieuwe fiets..