We beginnen het fietsjaar met een puzzeltocht voor alle leeftijden.  U kunt kiezen uit twee afstanden, ca 25 kilometer of ca 40 kilometer.  Starten kan van 10.00 uur tot 13.00 uur bij Floralia Park aan de Beneluxweg in Oosterhout.  Hier kunt u tevens terecht voor een kop koffie of een ander drankje op het prachtige terras of in het gezellige restaurant.  

Deelname kost € 5,- per persoon.  Kinderen tot 16 jaar gratis.  Hiervoor krijgt u een routebeschrijving op papier of GPS, iets lekkers voor onderweg en u maakt kans op de dagprijs.  

Indien u voor 17.00 uur de oplossing van de puzzel weer inlevert bij de startlokatie bij Floralia Park maakt u kans op de dagprijs.  En uiteraard hebben we voor de kinderen een aparte prijs. 

Dus tot 10 april!

Het GPS bestand kunnen wij ter plaatse op uw Garmin navigatieapparaat plaatsen.  Wilt u met uw smartphone navigeren, installeer dan vooraf de gratis OsmAnd app.  U vindt deze in de Android of Apple appstore.  Het scheelt veel wachttijd als u dit van te voren doet.  Kijk in bijgaand filmpje naar de basisinstellingen.