De lentetocht, een fietstocht met een thema, is dit jaar op moederdag, zondag 8 mei 2022. 

Langs de route bezoekt u onder andere het boerenfestival waar u kennis maakt met het boerenleven, de boerderijdieren en de ambachtelijk gemaakte streekproducten.  Of laat de kinderen pony rijden of schminken, bezoek de streekmarkt en bekijk het Brabants kampioenstraat stroladen. Hoogtepunt wordt vast het moment dat de nieuwsgierige koeien voor het eerst na een lange winter naar buiten gaan.  Ze springen, draaien rondjes en trekken sprintjes in de groene wei.  Ofwel, dat wilt u zien!

Starten kan van 10.00 uur tot 13.00 bij Floralia Park aan de Beneluxweg in Oosterhout.  Hier kunt u ook terecht voor een kop koffie in de prachtige showtuin.  U kunt kiezen tussen routes van 25 of 40 kilometer.  Deelname kost € 5,- per persoon.  Hiervoor ontvangt u een routebeschrijving op papier of GPS,  iets lekkers voor onderweg, gratis toegang tot het boerenfestival en een dag vol gezelligheid. Kinderen tot 16 jaar fietsen gratis mee.

Dus ook zin in een actieve dag in de groene buitenomgeving, kom dan 8 mei naar Floralia park.  We zien u graag.

 

Het GPS bestand kunnen wij ter plaatse op uw Garmin navigatieapparaat plaatsen.  Wilt u met uw smartphone navigeren, installeer dan vooraf de gratis OsmAnd app.  U vindt deze in de Android of Apple appstore.  Het scheelt veel wachttijd als u dit van te voren doet.  Kijk in bijgaand filmpje naar de basisinstellingen.