Zondag 6 mei Oosterhout Sportief

6 mei Oosterhout Sportief:  Voor elk wat wils

Zin in een dagje gezellig naar buiten? Een onvergetelijk dagje erop uit met uw partner, vrienden of familie?  De natuur in het buitengebied van Oosterhout eens op een andere manier zien?

Op zondag 6 mei organiseert de Stichting Oosterhoutse Fietsdagen in samenwerking van Van Oosterhout Bikes en Sport en Snoeren Schoen en Voetspecialist een voor de regio uniek evenement:  Oosterhout Sportief

Op deze dag is er voor iedere leeftijd iets te doen:  Een recreatieve fietstocht van 20 of 40 kilometer, een wandeltocht van 10 of 20 kilometer of een Mountainbike clinic onder begeleiding van een professionele instructeur.

Inschrijven voor deze gezinsdag kan via dit formulier of ter plaatse van 10.00 uur tot 12.00 op het  terrein van Van Oosterhout en Snoeren,  Oosterhoutseweg 129  in Teteringen.  U kunt direct vertrekken en u wandelt of fietst lekker in uw eigen tempo. En neemt u ook de tijd voor een terrasje of een picknick!

NB  Voor de mountainbike clinic dient u zich van te voren in te schrijven via deze link.   Vol is vol.

We sluiten de dag gezellig af op het terras bij de startlocatie met een drankje en de verloting van de prijzen.  

Deelname voor alle activiteiten kost € 5,00 per persoon.  Hiervoor ontvangt u een routekaart, iets lekkers voor onderweg en u maakt kans op één van de dagprijzen. Kinderen tot en met 16 jaar gratis. 

Wilt u de route in GPS vooraf ontvangen, schrijft u zich dan in via dit formulier.

Zorg dat u erbij bent.  We zien u graag op 6 mei.