Een fietstocht georganiseerd door OFD in samenwerking met de Stichting Open Monumentendag afdeling Oosterhout. 

Op zondag 9 september kunt u op de fiets de Open Monumenten in de regio ontdekken.  De monumenten zetten deze dag de deuren open. Het is dé kans om een plek te bezoeken, die anders niet voor publiek toegankelijk is, of mee te doen aan een bijzondere activiteit of rondleiding.  Of het werk te bekijken van vele kunstenaars uit de regio, die voor één dag de deuren van de ateliers open zetten voor het publiek.

Langs deze open monumenten en open ateliers is door de Stichting Oosterhoutse Fietsdagen een rustieke fietsroute uitgezet van 20 of 40 kilometer.  Starten kan vanaf 10.00 uur bij Floralia Park aan de Beneluxweg in Oosterhout of vanaf Herberg ’t Klosterke in Den Hout.

Deelname kost € 5,- per persoon.  Hiervoor ontvangt u een routebeschrijving, iets lekkers  voor onderweg, toegang tot de monumenten en ateliers, een ijsje langs de route en u maakt kans op één van de dagprijzen, die we verloten onder de deelnemers die terugkomen.  U fietst lekker in uw eigen tempo en onderweg is er zeker tijd voor een terrasje of een picknick.  Kinderen tot 16 jaar fietsen gratis mee.

Dus kom ook fietsen en laat u verwonderen of inspireren

Deelnemer Monumententocht 9 september 2018

Uw email (verplicht)

Uw Voorletters en Achternaam (verplicht)

Uw postcode (verplicht)

Aantal personen (verplicht)

Opmerking