Familiefietsdag zondag 11 juli

Na een jaar terug van weggeweest:  Op zondag 11 juli organiseert de Stichting Oosterhoutse Fietsdagen weer een gezellige Familiefietsdag.

Een fietspuzzeltocht van 20 of 40 kilometer voor alle leeftijden, waar de deelnemers weer op zoek gaan naar het geheim van de graskabouters.  Kom ook gezellig fietsen, los het raadsel op en maak kans op één van de leuke prijzen.

Kabouter Owout komt ieder jaar een keer tevoorschijn en geeft een deel van een geheim kabouterelixer prijs. Vorig jaar durfde hij niet, bang voor het coronavirus, maar waar zit ie dit jaar?

Inschrijven kan van 10.00 tot 13.00 uur op Floralia Park aan de Beneluxweg in Oosterhout.  Uiteraard is de inschrijflocatie coronaproof ingericht.  Je kunt direct vertrekken en fietst lekker in je eigen tempo. 

Deelname kost € 5,00 per persoon,  kinderen tot 16 jaar fietsen gratis mee.  Je kunt kiezen tussen 20 of 40 kilometer,  krijgt een routebeschrijving mee op papier of GPS en fietsen maar.  Uiteraard zorgt de organisatie onderweg weer voor een ijsje, en er is alle tijd voor een terrasje of een picknick.  De finale van het EK is pas om 21.00 uur.

Dus neem je ouders, opa’s, oma’s, buren en vrienden mee.  Tot ziens op 11 juli bij Floralia Park.