Familiefietsdag Oosterhout 7 juli 2019

Op zondag 7 juli organiseren wij weer de gezellige jaarlijkse Familiefietsdag.  Een fietspuzzeltocht van 20 of 40 kilometer voor het hele gezin.  

Ook dit jaar gaan we weer op zoek naar kabouter Owout.  Wat is het geheim van het kabouterelixer?  Fiets ook mee en verzamel alle letters onderweg. 

Deelname kost € 5,- per persoon.  U krijgt hiervoor een routebeschrijving op papier of GPS, iets lekkers voor onderweg, een ijsje op de route en indien u alle letters vindt en hier het juiste woord van maakt maakt u kans op de dagprijs.  Kinderen tot 16 jaar fietsen gratis mee en maken kans op de kinderprijs.

Inschrijven en starten kunt u  vanaf 10.00 uur bij Floralia Park aan de Beneluxweg in Oosterhout.  U kunt starten tot 13.00 uur.  De prijsuitreiking is om 17.00 uur.  Steppers en wandelaars zijn ook welkom.

Tijdens de Familiefietsdag organiseren we opnieuw het Open Oosterhouts Kampioenschap Slowbiken.  Wie fietst het langzaamst over een parcours van 11×1 meter en wint de beker voor 2019.  U mag de grond niet raken met de voeten en moet binnen de lijntjes blijven.  En dat op een speciale cheetah-bike.  Voor kinderen is er een aparte competitie en zij mogen op hun eigen fiets meedoen. Deelname aan het slowbiken is gratis.