Leny van der Ende volgt per direct Frank van Boxtel op als voorzitter van de Stichting Oosterhoutse Fietsdagen.Leny van der Ende
Leny is geen onbekende bij de Fietsdagen. Ze is al jarenlang, samen met haar man Jan, vrijwilliger bij de fietstochten van de stichting. Leny zit vaak bij de inschrijving of op een stempelpost. Samen met Jan is Leny route controleur.

Misschien kent u Leny ook uit ander vrijwilligerswerk. Ze zit in de adviesraad sociaal domein Oosterhout en ook is ze trouwambtenaar bij de gemeente.

Leny woont al meer dan 45 jaar in Oosterhout. Samen met Jan heeft ze een zoon en een dochter en 3 kleinkinderen. Ze heeft een grote hobby en dat zal u niet verbazen, dat is fietsen.

Inmiddels is Leny toegetreden tot het bestuur waar zij de rol van voorzitter op zich gaat nemen. Het bestuur bestaat verder uit Bert Richt (penningmeester), Riemke van den Berg en Helma Kanters (secretariaat), Ad Caron (routes) en Lennart Drewes (communicatie). Het dagelijks bestuur wordt bij iedere tocht bijgestaan door een groep trouwe vrijwilligers.

De Stichting Oosterhoutse Fietsdagen bestaat sinds 1995 en organiseert jaarlijks verschillende fietsevenementen, waaronder de populaire Oosterhoutse Fietsvierdaagse en de Familiefietsdag. Ook dit jaar is er weer een vol programma. Op 5 mei start het seizoen met de eerste tocht, een recreatieve Lentefietstocht van 20 of 40 kilometer met het thema Bevrijding.