De Oosterhoutse Fietsvierdaagse, oorspronkelijk gepland van 10-13 juni, wordt verschoven naar donderdag 29 juli t/m zondag 1 augustus. Uiteraard alles onder voorbehoud van de dan geldende regels.

De Oosterhoutse Fietsvierdaagse, die dit jaar voor de 26e keer georganiseerd wordt, hebben we in goed overleg met de gemeente, verplaatst in verband met de corona situatie.

Juni lijkt nog iets te vroeg te komen.  Eerder dit jaar hebben we de Lentetocht al afgelast.  Startplaats wordt als vanouds Floralia Park en deelnemers kunnen iedere dag kiezen voor 25, 40 of 60 kilometer.

In 2020 werd de fietsvierdaagse helemaal afgelast. Ondanks dat we vallen onder de niet-vergunningsplichtige evenementen was het niet verantwoord om veel mensen bij elkaar te laten komen. Ook bij de stempelposten kan het soms druk zijn.  In juli hopen we dat veel mensen gevaccineerd zijn en de druk op de ziekenhuizen is afgenomen. Met de nodige aanpassingen bij de startlocatie en stempelposten verwachten we de Fietsvierdaagse veilig te kunnen organiseren.

Voorafgaand aan de Fietsvierdaagse organiseren we op zondag 11 juli de FamilieFietsdag.  Uiteraard ook dit onder voorbehoud van de geldende regels.